Canna CURE

CANNACURE is geen bestrijdingsmiddel, maar heeft er wel de eigenschappen van. Het product is biologisch afbreekbaar en kan zonder beschermende kleding worden toegediend. Door CANNACURE te gebruiken ben je niet alleen verzekerd van een goede kweek met hoge resultaten, daarnaast schaadt je het milieu en de eigen gezondheid niet. CANNACURE maakt het voor plagen en meeldauw op een natuurlijke wijze onmogelijk om je plant aan te tasten

330 ml is goed voor 1 liter spuitvloeistof.

Cannacure is het eerste product van Canna dat plagen en meeldauw tegengaat en tegelijkertijd de groei van je plant stimuleert. Cannacure is een groeistimulator met de bijzondere eigenschap dat het op een milieuvriendelijke wijze ook effectief is tegen plagen op de plant. Door het gebruik van Cannacure kan de plant zich concentreren op het produceren van grotere bloemen en een hogere opbrengst gedurende de gehele teelt tot aan de oogst.

Canna’s Research Laboratorium heeft hiermee een uniek product gecreëerd met meerdere functies:

  • het is effectief tegen plagen door milieuvriendelijke fysieke eigenschappen
  • het dient voedingsstoffen toe via de bladeren en houdt de plant zo in optimale conditie

Door Cannacure te spuiten breng je een tweede natuurlijke laag aan op je plant. Die zorgt ervoor dat de plant voedingsstoffen krijgt, terwijl ze ook nog steeds kan ademen. Daarnaast zorgt de kleverigheid van de laag ervoor, dat plagen eraan vast blijven plakken. Daardoor kunnen de plagen het blad niet meer aantasten en sterven ze af omdat deze geen voedsel meer kunnen krijgen. Het is daarom belangrijk dat de bladeren zowel aan de bovenkant als de onderkant bespoten worden. Eenmaal per week preventief gebruik van Cannacure zorgt ervoor dat plagen als spintmijt, bladluis, wolluis of witte vlieg je plant niet kunnen aantasten. Als je plant al is aangetast, gebruik Cannacure dan om de plaag te verdrijven. Herhaaldelijk 1 keer spuiten per 3 dagen is voldoende om de plaag aan te pakken en ervoor te zorgen dat deze verdwijnt. Ook de schimmelziekte meeldauw krijgt op deze manier geen kans meer.

Cannacure kan gebruikt worden vanaf het begin van de groei tot aan de oogst en is uitermate geschikt voor zowel eetbare als siergewassen. Door Cannacure gedurende de gehele teelt te gebruiken voorkom je dat plagen net voor de oogst nog de kans krijgen om zich te ontwikkelen.

Cannacure is geen bestrijdingsmiddel, maar heeft er wel de eigenschappen van. Het product is biologisch afbreekbaar en kan zonder beschermende kleding worden toegediend. Door Cannacure te gebruiken ben je niet alleen verzekerd van een goede kweek met hoge resultaten, daarnaast schaadt je het milieu en de eigen gezondheid niet. Cannacure maakt het voor plagen en meeldauw op een natuurlijke wijze onmogelijk om je plant aan te tasten.