Plagron

Hoe blijft Plagron aan de top?

Sinds jaar en dag zijn de producten van Plagron wereldwijd zeer gewild en staan ze bekend om hun hoge kwaliteit. Dit komt doordat Plagron al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten. In deze 20 jaar is Plagron uitgegroeid van kleine wormkwekerij tot wereldwijde leverancier van substraten, basisvoedingen en additieven. In dit Grow Topic geven we je interessante ins en outs over de dingen die er gerealiseerd worden om ervoor te zorgen dat Plagron aan de top van de markt blijft.

Er zijn verschillende onderdelen waaraan Plagron aandacht aan besteed om zo haar marktpositie te behouden. Dit zijn een hoop zaken, de belangrijkste onderdelen voor Plagron leggen we hier voor je uit.

KwaliteitsgarantiePlagron wordt niet voor niets gelinkt aan hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn de Plagron producten gecertificeerd door de hiertoe bevoegde instanties, die zeer strenge eisen stellen. Plagron werkt uitsluitend met de beste grondstoffen, die afkomstig zijn van verschillende plekken over de hele wereld. Om er op toe te zien dat dit daadwerkelijk de beste grondstoffen zijn worden deze plekken regelmatig bezocht.

Onderzoek en ontwikkeling

Zonder de Research & Development afdeling zou Plagron niet staan waar het nu staat. Deze afdeling kan met recht gezien worden als de pijler van het succes van Plagron. Zo houdt deze afdeling zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en voert het een strenge controle uit op de kwaliteit van alle Plagron producten. Dagelijks wordt er onderzoek gedaan naar de huidige en eventuele toekomstige producten.

Uitgebreid assortiment

Het Plagron assortiment bestaat uit een zeer breed scala aan producten. Zo is er voor ieder wat wils en kan elke kweker ervan verzekerd zijn dat hij met de beste producten kweekt. Of je nu een startende kweker bent en je zo makkelijk mogelijk de beste opbrengsten wilt óf juist een expert bent die de voorkeur geeft aan eigen sturing, Plagron heeft het allemaal.

Service

Het is erg belangrijk dat zowel de startende als ervaren kweker ondersteund wordt in het kweekproces. Om dit te realiseren zijn er verschillende tools ontwikkeld die het kweken een stuk makkelijker maken. Zo zijn er de Grow Schedules waarin aangegeven wordt wanneer welke voeding gebruikt dient te worden. Met de Plagron Grow Schedule Calculatorkunnen klanten hun eigen Grow Schedule samenstellen, dat volledig aan hun wensen voldoet.